söndag 13 februari 2011

Småbröd i muffinsform



Slut på havregryn, så ingen morgongröt:( Då tänkte jag baka scones, men det gick inte..slut på allt verkar det som, men man tager vad man haver, så det blev en kladdig smet som jag fyllde i en muffinsform. Proteinrika, fiberrika och goda småbröd blev resultatet.

Dessa ingredienser användes till 6 st:

Mindre än 3/4 dl ekologisk rågsikt
ca 1 dl fibrex
1 tsk bakpulver
2 tsk ekologiskt kokossmör
2 ekoägg
ca 1/2 dl A-fil

ca 10 min i ugn 225 grader

Borde ha tillsatt kanel oxå..;)

Äter dessa småbröd med skivat ekoägg, ekologisk fetaost och grönsallad. Önskar jag hade avokado oxå..men som sagt behövs det handlas mat..:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar