fredag 16 april 2010

Hälsodrycker och Krill

Sitter och pimplar te..först en kopp rött och nu en kopp grönt. Rooibos te som det röda egentligen heter innehåller ingen koffein och har ett högt innehåll av olika typer av antioxidanter. Det är rikt på mineraler, flavonoider och mängder av andra unika antioxidanter. Eftersom Rooibos inte innehåller koffein är detta en perfekt kvällsdryck. Enjoy!

En annan favvo är Yogi choklad te som jag sötar med lite stevia..Smakar då nästan som riktig choklad. Perfekt för alla chokladälskare!

En ny dryck i min kyl är Havtornsjuice från Chokladserien. En riktig vitaminbomb. Den är väldigt koncentrerad så det behövs bara lite som man blandar med vatten eller annan juice. Innehåller inget socker..bara havtorn och honung. Massor av vitaminer och antioxidanter, proteiner, mineraler och hälsosamma fettsyror.

På tal om fettsyror och omega 3, så finns det äntligen krillolja att köpa. Läste om Krilloljan för snart 2 år sedan och har väntat och letat, men verkade som att det endast fanns i USA. Men nu hittade jag Krill-kapslar på Life :)

1 kommentar:

  1. Åh, vad härligt att träna imorgon:) Är rätt så ladddad, körde inge träning idag, var ute och promenerade i solen. Aktiv vila blev de :)

    SvaraRadera